‘Feyenoord is al bezig met eerste zomertransfer’

Feyenoord huurt sinds de winter Oguzhan Özyakup van Besiktas. Het zou goed kunnen dat hij na de zomer nog voor de Rotterdammers speelt. De club uit Istanbul zou echter niet onwelwillend tegenover een nieuwe huurtransfer staan.

Milliyet gaf eerder aan dat Özyakup opnieuw uitgeleend mag worden als Besiktas geen groter perspectief ziet. Gezien diens huidige situatie bij Feyenoord lijkt dat het geval. Zijn verbintenis bij de Turkse topclub loopt nog twee jaar door, waardoor de clubleiding nog geen definitief afscheid voorziet.

Mocht Besiktas kiezen voor een nieuwe huurconstructie, dan lijkt Feyenoord opnieuw een serieuze optie. Mogelijk lonkt er voor Özyakup meer speeltijd als er meerdere spelers vertrekken. Zo is er sprake van een mogelijk afscheid van Orkun Kökcü.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!