‘Feyenoord is niet wijs als het ‘bizar bod’ niet accepteert’

Het gaat Feyenoord de laatste maanden flink voor de wind. Onder de nieuwe trainer Dick Advocaat winnen de Rotterdammers de ene pot na de andere. En daarmee hebben ook verschillende spelers zich in de kijker gespeeld. Zo ook Orkun Kokcu.

Arsenal zou zelfs 26 miljoen euro overhebben voor de middenvelder, zo konden we eerder lezen. Arne Slot zegt in het voetbalpraatprogramma Studio Voetbal: “‘Kökcü is een jonge jongen die het hartstikke goed doet bij een club die hartstikke goed presteert. Over het algemeen zorgt dat voor belangstelling. Tegenwoordig worden er hoge transfersommen betaald, dus dat (26 miljoen euro) zou best eens zo kunnen zijn.”

Pierre van Hooijdonk doet een duit in het zakje: “Het is natuurlijk hartstikke veel geld voor een ‘potentie-aankoop’. Met alle respect, iedereen ziet dat het een talent is, maar hij heeft nog geen 34 wedstrijden in het eerste van Feyenoord gespeeld als dragende man. Zijn kwaliteit is onder andere zijn scorend vermogen, maar dat hebben we nog veel te weinig gezien dit seizoen. Hij kan een hele goede speler worden, maar 26 miljoen vind ik hem op dit moment nog niet waard. Ik zou het zonde vinden om zo’n speler naar Arsenal zien te vertrekken, hij heeft nog niet eens één superseizoen gehad.”

Kees Jansma is duidelijk: “Dat middenveld van Feyenoord zit ontzettend goed in elkaar met Fer, Toornstra en Kökcü. Aan de andere kant zijn deze bedragen bizar. Arsenal heeft het hartstikke moeilijk in Engeland, hangt er een beetje bij en dan doen ze opeens een bod van 26 miljoen euro op Kökcü. Ik vind het een bizar bedrag, eerlijk gezegd.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!