FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax waagt mogelijk zéér gevoelige poging bij Feyenoord voor sterspeler’

Het zou zomaar kunnen dat Ajax deze zomer een poging gaat wagen bij Feyenoord om Steven Berghuis over te nemen. Dit weet Marco Timmer te melden die tevens bijval krijgt van Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam.

Timmer oppert het idee dat Berghuis misschien wel naar Ajax gaat. “Ik denk niet dat hij dat doet. Van Feyenoord naar PSV was al een brug te ver”, opent Feyenoord-watcher Krabbendam namens Voetbal International. Timmer haakt in: “Maar je gaat natuurlijk nadenken. Er gaan misschien wel zes weg en misschien Daley Blind ook wel.”

“Honderd procent dat Berghuis op het lijstje van Feyenoord staat. Misschien vorig jaar al”, concludeert Krabbendam. Timmer wijst op het feit dat Ajax de financiële middelen heeft om een dergelijke transfer te realiseren, maar concludeert Krabbendam uiteindelijk: “Hij gaat gewoon naar het buitenland.”

Krabbendam verwacht sowieso dat Berghuis vertrekt. “Hij bleef in de zomer, maar hij werd wel de bestbetaalde speler en er is afgesproken dat Feyenoord deze zomer gaat meewerken als er een club komt waar Berghuis zich in kan vinden en dan gaat Feyenoord niet de hoofdprijs vragen. Een marktconforme prijs.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *