FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tahith Chong verlengt bij United en gaat 34.000 euro verdienen’

Manchester United blijft toch de werkgever van Tahith Chong. Ze hebben hem namelijk een voorstel gedaan van 34.000 euro in de week dat hij inmiddels heeft geaccepteerd. De duur van het nieuwe contract loopt tot medio 2022.

Chong werd de voorbije maanden in verband gebracht met een transfervrije overstap naar de Serie A. Meerdere Italiaanse topclubs wilden de twintigjarige aanvaller inlijven, maar het is Manchester United toch gelukt om Chong binnenboord te houden. “Toen ik als jonge speler bij Manchester United aansloot, kwam een droom uit. Het is een iedere keer een eer om het shirt aan te trekken en de club te vertegenwoordigen. Ik werk elke dag hard om me te verbeteren en weet dat dit de perfecte omgeving is om mij te ontwikkelen”, aldus Chong.

De jonge vleugelspeler speelde tot nu toe 14 wedstrijden in de hoofdmacht van United. “De mogelijkheid om te leren van de manager, staf en spelers van wereldklasse is fantastisch. Ik ben blij dat ik dit nieuwe contract heb ondertekend en ben dankbaar voor de kans om me hier nog vele jaren te bewijzen”, besluit hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *