‘KNVB moet Feyenoord groot voordeel afnemen’

De Bekerfinale gaat dit seizoen tussen Feyenoord en FC Utrecht. Utrecht-trainer John van de Brom is niet blij met de Kuip als vast decor voor deze finale. Analist Arno Vermeulen is het daar met hem eens.

Ook de NOS-commentator vindt het thuisvoordeel van Feyenoord in de bekerfinale ongepast. “De poulefase Europa League levert 6,7 miljoen op. Feyenoord heeft gewoon een voordeel in De Kuip”, concludeert Vermeulen maandagavond in Voetbalpraat op FOX Sports.

Vermeulen noemt de gelijke verdeling van tickets ‘onzin’. “Je ziet het op de beelden”, stelt hij. “De verhouding is gewoon tweederde Feyenoord. Als er zoveel op het spel staat, moeten de omstandigheden gewoon gelijk zijn. Ik vind het gewoon niet normaal.”

In het praatprogramma komt ook het voorstel op tafel om de halve finales voortaan op neutraal terrein te spelen. Het is vooralsnog onduidelijk of de KNVB hierover wil nadenken.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!