‘Sam Larsson krijgt direct bizarre ervaring voor de kiezen’

Sam Larsson verruilde onlangs voor een miljoenenbedrag Feyenoord voor een Chinees avontuur bij Dalian Professional FC. Bij die club krijgt hij direct te maken met een nogal opmerkelijk ervaring.

Volgens TT heeft de Chinese voetbalfederatie besloten om een militaire training verplicht te stellen voor alle eliteclubs in het land, waaronder de nieuwe club van Larsson. Ieder team zou minimaal zestien per uur moeten trainen waarbij de nadruk op krachtoefeningen ligt. Hier worden inspecties en rapporten aan gekoppeld.

Gedurende de bestrijding van het Coronavirus is de Chinese voetbalcompetitie uitgesteld. Het is nog niet duidelijk wanneer de competitie weer hervat kan worden.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!