FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Donyell Malen en Orkun Kökcü transfereren naar dezélfde topclub’

De Engelse grootmacht Arsenal is in de mark om twee spelers uit de Eredivisie deze zomer te gaan overnemen. Het gaat om PSV-spits Donyell Malen en Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcu. Dit weten diverse Engelse media te melden.

Het gaat niet zo goed met de Gunners, die momenteel negende staan in de Premier League en dus vermoedelijk misgrijpen wat betreft Champions League-voetbal. Er moet wat veranderen in het Emirates Stadium en de nieuwe oefenmeester Mikel Arteta krijgt hoogstwaarschijnlijk een enorm transferbudget tot zijn beschikking.

We weten nu al een tijdje dat directeur voetbalzaken Edu van Arsenal een oogje heeft op een samenwerking met Kökcü, voor wie hij liefst 26 miljoen euro over zou hebben. Ook Malen is echter in beeld bij de Londenaren… en dat mag gerust opvallend genoemd worden.

Een tijdlang speelde de spits namelijk in de jeugdopleiding van de Gunners, maar in de zomer van 2017 maakte hij voor slechts 600.000 euro de overstap naar het Philips Stadion. Sindsdien is Malen natuurlijk een stuk duurder geworden: zijn marktwaarde wordt geschat op 28 miljoen euro, maar de Eindhovenaren zouden liefst 60 miljoen euro voor hem verlangen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *