FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord akkoord met belangrijke eis Robin van Persie’

Robin van Persie is sinds deze week spitsentrainer van Feyenoord. De voormalig topaanvaller had wel een belangrijke eis voor de Rotterdammers. Hij wilde namelijk zijn werk als analyticus niet neerleggen.

De Telegraaf schrijft vandaag over de topscorer aller tijden van het Nederlands elftal: “Met grote regelmaat zal hij een dag per week de aanvallers bij zijn training onder handen nemen. Hij doet het op verzoek van technisch directeur Frank Arnesen en Dick Advocaat, die hem op de juiste wijze hebben benaderd en begrip hebben voor zijn ‘echte’ job. Van Persie tekende afgelopen zomer een lucratief contract bij BT Sport, dat de rechten van de Premier League- en Champions League-wedstrijden heeft.”

De krant vervolgt: “Voor dat tv-station is hij een van de analisten bij de topwedstrijden. In de meeste gevallen verschijnt hij er met zijn vroegere ploeggenoot Rio Ferdinand rond live-wedstrijden. De ene keer in de studio, de andere keer langs het veld. Het betekent dat Feyenoord hem in bepaalde Europese weken even moet missen, maar dat was voor Arnesen en Advocaat geen bezwaar. Alle dagen waarop Van Persie er wél kan zijn vormen een extra injectie en boost voor het trainingsprogramma van de spelers.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *