‘Feyenoord in gesprek met opvolger Steven Berghuis’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord-sterkhouder Steven Berghuis deze zomer zal gaan vertrekken bij de Stadionclub. De club zou zelfs al gesprekken voeren met een potentiele opvolger van hem.

De Rotterdammers hebben hun oog laten vallen op een aanvaller in Roemenië. Steaua Boekarest-speler Dennis Man zou namelijk hoog op het verlanglijstje van Frank Arnesen staan om aankomend seizoen in De Kuip te komen voetballen, meldt onder meer het Roemeense Spy News.

Man is niet geheel onbekend, want vorig jaar werd hij al in verband gebracht met een mogelijke overstap naar PSV of Ajax. Die transfer ging uiteindelijk niet door, maar wellicht dat Man deze zomer dus alsnog in Nederland komt te spelen.

 Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!