Dick Advocaat pakt trainingsprogramma Feyenoord aan

Het coronavirus teistert moment de wereld en ook Nederland ontkomt er niet aan. Daarom heeft Feyenoord-trainer Dick Advocaat besloten om aangepast te gaan trainen.

Op de eigen website schrijft Feyenoord: “Feyenoord heeft het trainingsschema aangepast na de maatregelen van het kabinet vanwege het coronavirus. De selectie stond vrijdag nog op het trainingsveld van 1908 voor een besloten training, maar is zaterdag en zondag vrij.”

“Vanaf maandag wordt opnieuw bekeken hoe het programma voor de selectie van hoofdcoach Dick Advocaat eruit komt te zien. Zodra hier meer over bekend is, wordt dit gecommuniceerd via de officiĆ«le clubkanalen”, zo luidt het statement van de club.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!