‘Feyenoord moet record breken voor Steven Berghuis-opvolger’

Feyenoord wil zich deze zomer graag gaan versterken met de komst van Dennis Man maar een transfer lijkt uitgesloten te zijn. Zijn prijskaartje lijkt namelijk te gortig te zijn voor de Rotterdammers.

Voetbal International bericht: “In Roemenië is de naam Feyenoord prominent terug te vinden in de sportkranten. De Rotterdammers zouden namelijk bezig zijn om Dennis Man weg te halen bij FCSB. Voor de 21-jarige international, die in De Kuip de vervanger zou moeten worden van waarschijnlijk vertrekkende Steven Berghuis, zal dan wel een transferrecord gebroken moeten worden. FCSB-preses Gigi Becali vraagt namelijk 15 miljoen euro voor Man.”

Dat lijkt te gortig voor Feyenoord, dat nog nooit meer dan zeven miljoen euro neertelde voor een nieuwe speler. Er komt mogelijk wel een fors transferbudget vrij zodra Berghuis vertrekt, maar vijftien miljoen euro lijkt te gortig wetende dat de aanvoerder zelf niet (veel) meer zal opleveren in de zomer.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!