FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat baalt flink van alle ontwikkelingen’

Feyenoord is onder trainer Dick Advocaat ongekend goed bezig. Nu ligt de competitie voor de rest van de maand stil en daar is de kleine generaal niet blij mee. Een gebrek aan wedstrijdritme dreigt namelijk te ontstaan.

Feyenoord traint deze periode gewoon door, maar wil bij voorkeur ook oefenwedstrijden spelen. “Die willen natuurlijk ook gaan oefenen, maar dat is niet reëel”, stelt journalist Ruud van Os in FC Rijnmond. Daar voegt hij resoluut aan toe: “Ook niet achter gesloten deuren.”

Van Os stelt dat Feyenoord de komende weken dus sowieso geen wedstrijden gaat spelen. “Dat is een uitgemaakte zaak.” Het is maar de vraag hoe dat uitpakt. In maart mag er dus niet meer gevoetbald worden en de planning is om begin april weer aan de competitie te beginnen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *