Rick Karsdorp krijgt nieuws over transfer naar Feyenoord’

Volgens diverse Italiaanse media wil Feyenoord deze zomer Rick Karsdorp definitief gaan overnemen van AS Roma. Al zijn er nog wel stappen te ondernemen alvorens dit rond kan komen.

Allereerst vinden de Romeinen dat de vleugelverdediger 7 miljoen euro waard is en het is natuurlijk de grote vraag of technisch directeur Frank Arnesen dit bedrag op wil hoesten voor Karsdorp. Daarnaast verdient de rechtsback een flink salaris bij Roma: hij strijkt jaarlijks gezien ruim 2 miljoen euro op en het is zeker niet de verwachting dat Feyenoord dit loon één-op-één over wil nemen.

En dus moet Karsdorp volgens de laatste geluiden uit Italië een flink offer brengen als hij naar De Kuip wil transfereren. Vermoedelijk moet hij ongeveer de helft van zijn salaris opgeven en dat is nogal wat.

Het is in ieder geval zeker dat de back geen toekomst meer heeft in de Italiaanse hoofdstad. Roma ziet het niet in hem zitten en wil hem van de hand doen. Misschien is er daarom toch iets mogelijk voor Feyenoord: de werkgever van onder meer Justin Kluivert zou wat water bij de wijn kunnen doen…Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!