‘Dirk Kuyt kan per direct overstappen naar Turkse competie’

Dirk Kuyt kan de Feyenoord-jeugd gaan verruilen voor een Turks avontuur. Hij zou namelijk de mogelijkheid hebben om assistent-trainer te worden van Fenerbahce. Dit weet onder meer Turks Voetbal te melden.

Volgens het eerdergenoemde medium kan Kuyt per direct aan de slag als assistent-trainer van Fenerbahçe. Vanaf volgend seizoen zal hij Okan Buruk bij moeten staan. De huidige trainer van Basaksehir staat namelijk op de radar om de nieuwe hoofdtrainer te worden.

Als voetballer speelde Kuyt in totaal drie seizoenen bij Fenerbahçe. Hij verruilde Liverpool in 2012 voor de Turkse club en werd onder meer kampioen van Turkije en won de Turkse beker.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!