Feyenoord haalt belangrijke pion weg bij RSC Anderlecht

Feyenoord heeft zich versterkt met Bjarne Hansen. Het is een bekende van technisch directeur Frank Arnesen die de scount heeft binnengehaald. Ze werkte ook al samen bij Anderlecht, De vorige werkgever van Arnesen.

“Ik heb graag iemand ter plekke, die dagelijks meekrijgt wat er gebeurt en naar wedstrijden kan gaan”, aldus Arnesen over de Scandinavische markt. “Zo hebben we alvast iemand, daar ben ik blij mee.”

Nadat hij het stokje van Sjaak Troost had overgenomen, richtte Arnesen zijn vizier direct op de Feyenoord-scouting: op dit gebied was er nog veel te winnen, concludeerde hij. “We hebben nu drie scouts (Mika Lipponen, Michel Beukers en Steven Aptroot, red.), dat is weinig in vergelijking met wat ik bij eerdere clubs gewend was”, aldus de nieuwe technische baas. “Ik voel dat iedereen begrijpt dat we een slag gaan slaan als we daarin investeren.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!