‘Feyenoord kan voordeel halen uit competitieonderbreking’

Er lonkt een potentieel voordeel voor Feyenoord nu de competitie er voorlopig uit ligt. Het AD bericht: “”Voor spits Nicolai Jørgensen betekent het stilleggen van de competitie een kans om eventueel weer aan te kunnen sluiten bij de selectie. De met een voetblessure kampende Deen had sowieso deze maand niet meer gespeeld.”

Advocaat beaamt dit: “Voor hem kan het een voordeel zijn dat we even niet spelen, los van de oorzaak van het stilleggen. Dat is natuurlijk dramatisch.” Toch is de trainer nog niet héél optimistisch. “Maar we moeten afwachten of hij snel weer kan aansluiten. Het heeft tijd nodig, vrees ik.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!