Feyenoord solidair: ‘Zorgen dat kleinere clubs niet failliet gaan’

Het is crisis in de wereld en dit geld ook in het voetbal. Tot zeker 6 april zal er geen bal rollen op de velden. Bij Feyenoord achten ze zelfs de kans aanwezig dat het seizoen er al op zit.

“Hoe groot de impact is, is nog niet in te schatten”, zo klinkt het in gesprek met Rijnmond. Als de competitie wel voor eind juni afgerond kan worden, zijn de problemen gering. Na de 31ste loopt van de nodige spelers het contract af en wordt het voor veel clubs lastig om het seizoen nog uit te spelen.

Feyenoord heeft financiële reserves en laat weten dat het wel wat tegenvallende inkomsten kan opvangen. Alle clubs hebben in deze dagen nauw overleg met elkaar en dat leidt ook tot mooie dingen: “We zitten allemaal in dezelfde situatie en moeten ook zorgen dat kleinere clubs niet failliet gaan.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!