FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Giovanni van Bronckhorst keert weer terug naar China

Het is crisis in Europa maar in China wordt het voetbal weer opgepikt. De Super League daar werd uitgesteld maar omdat het nu beter gaat met de bestrijding van het coronavirus gaan ze weer beginnen.

Dat geldt bijvoorbeeld ook voor Giovanni van Bronckhorst met zijn ploeg Guangzhou R&F. Zij verbleven op trainingskamp in Dubai, maar keren nu juist weer terug naar China om daar de voorbereiding op het nieuwe seizoen te vervolgen. Hoewel een officiële datum van de herstart van de Chinese competities nog niet bekend is, gaan er geruchten dat er in mei zonder publiek gespeeld gaat worden.

De nationale ploeg van China blijft nog wel in Dubai, maar zou naar verluidt ook plannen hebben om terug te keren. Eerder keerde ook Wuhan Zall, een club uit de regio Wuhan, al terug naar China omdat het daar veiliger was dan in Spanje, het land waar ze verbleven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *