‘Georginio Wijnaldum verlengt contract bij Liverpool met twee seizoenen’

Georgino Wijnaldum is met Liverpool akkoord over het verlengen van zijn contract met twee jaar. Hij staat dan tot medio 2023 onder contract bij The Reds. Dat schrijft de doorgaans goed ingevoerde journalist Nicolò Schira.

In het nieuwe contract wordt bovendien een optie opgenomen voor een extra derde seizoen, waardoor hij tot bijna zijn voetbalpensioen bij Liverpool zou kunnen blijven. In januari viel Wijnaldum nog op door zich op de vlakte te houden over een eventueel nieuw contract: hij stond ervoor open om ooit terug te keren bij een van zijn oude clubs in Nederland.

Liverpool betaalde in 2016 dertig miljoen euro voor de voetballer van Newcastle United, die in zijn debuutseizoen in de Premier League veel indruk maakte. Onder Jürgen Klopp is de 62-voudig international een vaste kracht en bovendien een van de vier aanvoerders van de koploper van de Premier League geworden.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!