FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft zoveel miljoen over voor opvolger Steven Berghuis’

Feyenoord ziet in de Roemeen Dennis Man de opvolger van Steven Berghuis. De kans is groot dat laatstgenoemde deze zomer namelijk voor een transfer kiest. Het verschil tussen vraag en aanbod lijkt echter groot te zijn.

Volgens Roemeense media wil FCSB vasthouden aan de reeds gecommuniceerde vraagprijs van vijftien miljoen euro. Feyenoord wil Man graag inlijven, maar zou vooralsnog niet verder willen gaan dan zeven miljoen euro. Voor die prijs werd afgelopen zomer ook Marcos Senesi gecontracteerd.

Feyenoord kan het zich voorlopig niet permitteren om (veel) hogere bedragen neer te leggen voor spelers. Vijftien miljoen euro voor één speler is een ‘no go’ voor technisch directeur Frank Arnesen, die meer vacatures moet invullen in de zomer.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *