‘Jaap Stam en Guus Hiddink strijden om baan bij topclub’

Jaap Stam en Guus Hiddink zijn in beeld om de nieuwe hoofdtrainer te worden van FC Goa. Een topclub uit India. Beide trainers zouden een dienstverband wel zien zitten.

In totaal zouden er 37 trainers belangstelling hebben getoond voor deze baan, met ook kandidaten als Sven-Göran Eriksson, Fernando Hierro en Dunga. “De club voelt zich gevleid door de interesse die is getoond door deze grote namen, maar het is onwaarschijnlijk dat een van deze trainers wordt aangesteld”, zo citeert The Times of India.

De salariseisen van de trainers zullen mogelijk nog wel een grote rol vertolken. Zico was eerder hoofdtrainer bij FC Goa en de club zou niet opnieuw zó ver willen gaan. Naar verluidt gaat de voorkeur vooral uit naar een jongere trainer die zich in India wil bewijzen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!