FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord loopt blauwtje bij 17-jarige linksbuiten’

Feyenoord dacht de 17-jarige vleugelflitser Paulos Abraham binnen te hebben maar de speler heeft lastminute gekozen voor AIK Solna. “Feyenoord was in een vergevorderd stadium”, zo maakt Peter Kisfaludy, de technisch directeur van zijn oude werkgever IF Brommapojkarna, duidelijk in gesprek met het Zweedse FotbollDirekt. “Maar Paulos wilde in eigen land blijven en niet gehaast Europa in.”

AIK heeft diens komst inmiddels bevestigd. “AIK kwam vorige week in beeld en we hebben goede gesprekken gehad”, aldus Kisfaludy. “We hoorden afgelopen week van de interesse van AIK, maar toen wilden we wachten omdat de gesprekken met Feyenoord nog gaande waren. Maar Paulos wilde in Zweden blijven om daarna pas de volgende stap te nemen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *