‘Feyenoord kan cruciale rol spelen in aanstaande Ajax-transfer’

Ondanks dat de voetbalcompetities stil leggen vanwege het coronavirus wordt er toch al gedacht aan de selecties voor het komende seizoen. En daarin is Ajax-middenvelder Ryan Gravenberch een speler die in trek is. AS Roma is namelijk geinteresseerd in hem maar die kunnen hem alleen halen wanneer Rick Karsdorp definitief van de hand wordt gedaan.

Karsdorp wordt momenteel verhuurd aan Feyenoord en moet Roma ongeveer acht miljoen euro opleveren. Ook de verkoop van Patrik Schick, die momenteel verhuurd wordt aan RB Leipzig, moet de nodige miljoenen in het laatje brengen.

AS Roma is niet de enige gegadigde voor Ryan Gravenberch, zo claimt de roze sportkrant. Ook twee andere topclubs in Europa zouden azen op de diensten van de jongeling. Eerder werd onder meer Juventus al in verband gebracht met de cliënt van zaakwaarnemer Mino Raiola.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!