‘Feyenoord rondt gesprekken af en sluit miljoendeal’

De spelers van Feyenoord rijden vanaf volgend seizoen in een andere auto in het rond. De club heeft namelijk een deal gesloten met BMW. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Feyenoord stapt in de zomer over van Opel naar BMW. ‘Het betekent een nieuwe vierjarige miljoenendeal voor Feyenoord in het autosegment en is het resultaat van intensieve gesprekken tussen de Rotterdamse club en alle betrokkenen bij het automerk’, schrijft het AD.

Nooit eerder reed de selectie van Feyenoord in een BMW van de club. Voor het Opel-tijdperk waren Volkswagen en Toyota aan de Rotterdamse club verbonden. In totaal worden er zo’n 140 auto’s geleverd aan de spelers, staf en personeel van club en stadion.

Met de overstap naar BMW komt er een einde aan een lange samenwerking tussen Feyenoord en Opel. Het Duitse automerk was tussen 2013 en 2017 nog hoofdsponsor van de club. De kampioenswedstrijd van 2017 was de laatste keer dat Opel voorop het shirt stond.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *