FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Woedende Eljero Elia: “In Turkije spelen we vrolijk verder”

Bijna alle competities in Europa liggen op het moment stil maar in Turkije wordt gewoon nog gevoetbald. Eljero Elia speler van Basaksehir vindt dit maar belachelijk. Dit zegt hij in een gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Natuurlijk hadden we hier in Turkije ook moeten stoppen met voetballen”, reageert hij op de beslissing van de Turkse bond. “De hele wereld is in de ban van het coronavirus, maar in Turkije spelen we vrolijk verder. Ik vind het niet normaal.”

Elia vindt het voorbeeld van Mikel het meest exemplarisch voor hoe clubs erin staan. “John Obi Mikel van Trabzonspor zei dat hij liever niet had gespeeld afgelopen weekeinde. Maar op veel begrip kon hij niet rekenen. Hij is nu ook weg bij Trabzonspor.”

De huidige crisis in Europa drukt iedereen weer eens met de neus op de feiten, zo stelt de Nederlander. “Dit is voor iedereen een meer dan vervelende tijd en uiteraard vooral voor de mensen die besmet zijn geraakt. Het is weer eens duidelijk geworden dat gezondheid het allerbelangrijkste is”, aldus Elia.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *