FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt fraaie transfer in schoot geworpen’

Feyenoord heeft de kans om Rick Karsdorp voor een stuk mindere prijs over te nemen van AS Roma. Naar verluidt willen de Roemeinen nog ‘maar’ zeven miljoen euro voor hem hebben.

De rechtsback ligt nog tot medio 2022 vast in het Stadio Olimpico, maar de Romeinen willen hem dusdanig graag kwijt dat de Rotterdammers vermoedelijk een flinke korting mogen verwachten. Roma betaalde in de zomertransferperiode van 2017 liefst 16 miljoen euro voor Karsdorp, maar inmiddels wordt de transferwaarde van de Feyenoord-huurling geschat op ‘slechts’ 4 miljoen euro. Een bod van die orde moet ook wel genoeg zijn om hem in te lijven.

De nummer vijf van de Serie A wil gewoon heel erg graag af van het salaris van de vleugelverdediger, die ongeveer 1,5 miljoen euro per jaar incasseert in de Italiaanse hoofdstad. Wil Karsdorp definitief naar De Kuip transfereren, dan moet hij ongetwijfeld inleveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *