‘Feyenoord krijgt het zwaar op de transfermarkt’

Het voetbal ligt op het moment stil maar voor technisch directeur Frank Arnesen van Feyenoord is er genoeg werk aan de winkel. Voetbal International: “Ook Frank Arnesen hoeft niet stil te zitten, zijn werk gaat gewoon door. De technisch directeur is bezig met een inventarisatie van de selectie, scouting en jeugdopleiding, korte en lange termijn. Komende zomer lopen bij Feyenoord zeven contracten af. Het jaar erop vijf.”

“Dat betekent dat er ruimte komt in het salarishuis, al ontbreken de miljoenen om spelers te kopen. Juist nu komt het aan op scouting en netwerk, weten waar mogelijke versterking zitten die betaalbaar zijn, potentie hebben en ook nog eens de strenge ballotage van Dick Advocaat overleven”, zo weet VI.

De toekomst van Advocaat zelf is ook nog een aandachtspunt. Blijft de trainer? “Alles wijst erop. Advocaat denkt mee, liet Sam Larsson naar China vertrekken, terwijl de club toch niet voor niets de optie in het contract van assistent John de Wolf heeft gelicht. Advocaat is zeer tevreden over rol van het clubicoon in de technische staf.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!