FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘John de Wolf ergert zich aan de hamsteraars’

John de Wolf verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord met twee seizoenen. Alle ontwikkelingen van het coronavirus is ook hem niet in de koude kleren gaan zitten. Hij spreekt zijn waardering uit voor de mensen die in de zorg werken. Dit zei hij in een interview met RTV Rijnmond.

Ook bij Feyenoord staat de boel stil nu er niet gevoetbald wordt. De Wolf plaatst het in perspectief. “Voetbal is fantastisch en de belangrijkste bijzaak in het leven, maar het is nu letterlijk een bijzaak als je ziet wat er in de wereld gebeurt”, zegt De Wolf.

De verslaggever van Rijnmond wilde het interview afsluiten, maar werd onderbroken omdat De Wolf nog iets kwijt wilde. “Ik maak er ook een beetje misbruik van om niet de pers te zoeken, want de pers zoekt mij, maar ik wil ieder interview dat ik geef afsluiten met waardering voor de mensen in de zorg. De werkdruk ligt heel hoog. Ze werken keihard en lopen heel veel risico met hun eigen gezondheid.”

De Wolf heeft geen goed woord over voor de zogenaamde hamsteraars, die de supermarkten leegroven en andere mensen met lege handen achterlaten. “Als ze klaar zijn met werken en ze boodschappen willen doen, dan is alles leeg. Dat vind ik het ergste. Absoluut mijn waardering en steun voor de mensen in de zorg. De andere beroepsgroepen verdienen die waardering ook.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *