“Wim Jonk naar Feyenoord? Helemaal geen verkeerde gedachte”

Edwin Zoetebier is tegenwoordig keeperstrainer bij FC Volenda. Hij werkt daar samen met trainer Wim Jonk van wie hij een hoge pet op heeft. De oefenmeester laat zijn elftal dit seizoen uitstekend voetballen en bezet momenteel de derde plaats in de competitie. Met de periodetitel op zak maakt de club nog volop kans op promotie, al is het de vraag of de competitie wordt afgemaakt.

Zoetebier ziet echter genoeg kwaliteiten in Jonk en dus zou hij het niet gek vinden als Jonk ooit trainer van Feyenoord wordt. “Hij durft jeugd in te passen en hij speelt aanvallend voetbal. Ik denk dat het ook goed is met het oog op de jeugdopleiding van Feyenoord. Het is helemaal geen verkeerde gedachte, een hele goede zelfs”, stelt hij in de podcast Kein Geloel.

De 49-jarige keeperstrainer weet zeker dat de voormalig speler en trainer van Ajax de Rotterdammers leuk voetbal zou laten spelen volop spektakel. “Wim is iemand die het team beter laat spelen. Hij wint liever met 6-4 dan met 2-0, dat zegt genoeg.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!