FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Justin Bijlow getipt bij Oranje: ‘Heel normaal als hij de kans krijgt’

Net als veel andere Feyenoorders is keeper Justin Bijlow in een goede vorm. Volgens voormalig doelman Edwin Zoetebioer verdiend hij dan ook een plek in de selectie van Oranje.

“Ik heb hem nu twee keer aan het werk gezien. Hij is onverstoorbaar. Hij is heel rustig in het meevoetballen”, aldus de oud-doelman van Feyenoord in de podcast Kein Geloel. “Wat mij aanspreekt in hem is dat hij zijn goal durft uit te komen bij hoge ballen.”

“Ik zou het heel normaal vinden als hij bij de eerstvolgende selectie de kans krijgt bij Oranje”, vervolgt Zoetebier. Bijlow maakte twee weken geleden geen deel uit van de voorlopige Oranje-selectie voor de afgelaste oefeninterlands tegen de Verenigde Staten en en Spanje. “Natuurlijk is hij jong, maar hij keept gewoon bij een topclub.”

“Ik weet als geen ander wat een druk dat met zich meebrengt en daar gaat hij goed mee om”, aldus Zoetebier. “Ik hoop dat hij zich blijft focussen op zijn spel en geen gekke dingen doet. Dan zie ik wel een grote carrière tegemoet.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *