FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zegt twee contract van centrale verdedigers formeel op’

Feyenoord heeft het contract van Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin formeel opgezegd. In het huidige seizoen kan alleen Botteghin aanspraak maken op veel speeltijd in De Kuip.

De Rotterdammers moeten net als alle clubs uit het betaald voetbal aflopende contracten voor 1 april opzeggen, anders worden die automatisch verlengd. Dat het huidige kwartet nu een formele opzegging heeft ontvangen, betekent niet dat per se het einde van de samenwerking. Mogelijk gaan de Rotterdammers op een later moment nog met een of meerdere spelers in gesprek.

Van het genoemde kwartet hebben Botteghin en Van der Heijden natuurlijk een aardige staat van dienst opgebouwd in De Kuip. Beide centrale verdedigers kwamen in 2015 naar Rotterdam, om twee jaar later het defensieve duo te vormen van het elftal dat in 2017 mede dankzij een hattrick van Dirk Kuijt tegen Heracles Almelo voor het eerst sinds 1999 kampioen van Nederland werd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *