FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Groningen versterkt zich met voormalig Feyenoord-verdediger

FC Groningen heeft haar eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen. Wessel Dammers maakt namelijk de overstap van Fortuna Sittard.

De 25-jarige verdediger komt transfervrij over en heeft voor drie jaar getekend. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus reageert content via de clubwebsite: “Met Wessel hebben wij een speler in huis gehaald die de Eredivisie kent, een mooie leeftijd heeft als het gaat om de leeftijdsopbouw binnen onze selectie en als Nederlandse jongen geen communicatie- of aanpassingsproblemen zal hebben.”

Daar voegt Fledderus aan toe: “Wessel heeft al de nodige ervaring in het betaald voetbal, weet daardoor wat er wordt gevraagd en wij denken dat hij onze jonge talentvolle spelers verder kan helpen in hun ontwikkeling. Hij is niet voor niets aanvoerder van Fortuna Sittard. Wessel is een stabiele verdediger, met een goed overzicht en rust aan de bal. Hij had meerdere opties en wij zijn dan ook blij mee dat hij voor FC Groningen heeft gekozen.”

 

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *