Dick Advocaat moet beslissing over contractverlenging bij Feyenoord uitstellen

Dick Advocaat zou eind deze maand bekend maken of hij zijn contract bij Feyenoord zou gaan verlengen maar vanwege de coronacrisis is hier vertraging ingekomen.

Onder leiding van Advocaat verloor Feyenoord geen enkele Eredivisie-wedstrijd en steeg de club van de twaalfde naar de derde plaats. Een langere samenwerking lijkt in de maak, maar de 72-jarige oefenmeester heeft nog geen nieuws. “Het is overal stil, dus bij mij ook”, laat hij weten aan RTV Rijnmond. “Wij krijgen ook heel weinig mee. Het belangrijkste nu is dat het coronavirus wordt opgelost.”

Het coronavirus houdt Advocaat bezig. “Ja, je bent er ook altijd wel een beetje bang voor. Verder wil ik het daar niet over hebben, want er zijn mensen die veel meer problemen hebben dan ik.” Over de fitheid van zijn spelers maakt hij zich geen zorgen. “Ze hebben programma’s, fietsen en hartmeters meegekregen. Voor wat betreft het voetbalgedeelte zit het goed: spelers weten wat ze moeten doen in de tussentijd. De vraag voor iedereen is alleen: hoe lang gaat dit duren?”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!