FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-speler hoopt op avontuur bij Liverpool’

In de jeugd van Feyenoord speelt de centrale verdediger Ramon Hendriks. Kenners zien het zitten in hem en zelfs is hij super ambitieus. Zo smaakte het aansluiten bij het trainingskamp van de eerste selectie afgelopen winter naar meer.

“Natuurlijk was ik erg blij, maar bij mij ging direct de knop om dat ik mezelf opnieuw moest neerzetten en bewijzen. De trainingsintensiteit was vanzelfsprekend hoger en Advocaat was duidelijk in wat hij wilde. Dat viel meteen op. Ik kon het niveau goed bijbenen. Ik heb complimenten gekregen van verschillende ploeggenoten en van de trainer”, vertelt Hendriks in het Hand In Hand Magazine.

In de toekomst zou hij graag belanden bij Liverpool. “Ik wil in de voetsporen treden van Virgil van Dijk. Dat zou echt fantastisch zijn. Maar voordat het zover is, wil ik me goed ontwikkelen als aanvoerder om zo hopelijk de stap naar Feyenoord 1 te maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *