‘Feyenoord maakt vraagprijs bekend voor Marcos Senesi’

Afgelopen zomer kwam Marcos Senesi voor rond de zeven miljoen euro naar Feyenoord maar de kans is aanwezig dat hij deze zomer alweer vertrekt uit Rotterdam. De Stadionclub kan namelijk wel wat inkomsten gebruiken.

De centrumverdediger doet het dan ook goed bij de scouts van buitenlandse clubs. We weten bijvoorbeeld dat Getafe in de afgelopen winterstop concreet was. De Spanjaarden die Ajax uitschakelden in de Europa League wilden 9 miljoen euro betalen voor Senesi, maar dat vond men in De Kuip toch wat te weinig. Bovendien wilde men de Argentijn niet na een half jaartje al weer verkopen.

In de zomer is dat mogelijk een ander verhaal, mede door het verhaal met de Vrienden van Feyenoord. Volgens de Italiaanse media heeft AS Roma voorzichtige interesse en weet de werkgever van onder meer Justin Kluivert en Rick Karsdorp ook al wat er betaald moet worden voor Senesi. Technisch directeur Frank Arnesen zou namelijk minimaal 15 miljoen euro verlangen voor de stopper.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!