Feyenoord-icoon haalt uit om corona: “Ik heb er echt niets mee”

Er zijn mensen de zeggen dat het coronvirus de mensen dichterbij elkaar brenht maar Willem van Hanegem heeft hier niets mee. De Kromme vertelt namelijk aan het Algemeen Dagblad:

“Dat idee wordt ons ook allemaal een beetje opgedrongen. Onze koning hield vorige week een toespraak op televisie en veel mensen vonden het zo vreselijk mooi. Ik keek ernaar en dacht: hier zit toch totaal geen gevoel bij? Alles zo duidelijk voorgekauwd, voor mijn gevoel niet echt vanuit het hart.”

Het Feyenoord-icoon vervolgt: “Dat heb ik met meer van die initiatieven, hoor. Allemaal tegelijkertijd een liedje draaien op de radio, ik heb er echt niets mee. Laat ze zorgen dat de mensen in de zorg mondkapjes hebben. En applaudisseren voor de mensen die in de ziekenhuizen knokken voor de levens van mensen? Nu zijn het onze helden, maar zo hebben we ze in het verleden toch nooit behandeld? Integendeel. Ik vraag me af hoe het kan dat die mensen al zo lang, zo hard moeten werken voor een zeer bescheiden salaris. Al die politieke partijen wisten niet hoe snel ze in het verleden diverse ziekenhuizen moesten sluiten. Ik kwam de afgelopen jaren nog weleens in een ziekenhuis. Die mensen werken zo hard en dat doen ze nu weer. Nu valt het iedereen op, dat is misschien dan nog een voordeel.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!