‘Dick Advocaat komt met harde eis voor Feyenoord-verlenging’

Aankomende zomer kunnen er een aantal spelers vertrekken bij Feyenoord maar het is te hopen voor de club dat niet gebeurd. Anders stopt trainer Dick Advocaat er vermoedelijk mee.

Het Algemeen Dagblad schrijft op zondagochtend: “Bij Feyenoord is het eerstvolgende grote punt op de agenda: de contractverlenging van Dick Advocaat. De club wil dolgraag dat hij er nog een seizoen aan vastplakt. Advocaat staat daar ook wel voor open, maar wil eerst afwachten of zijn elftal zo goed voor de dag zou blijven komen. En de 72-jarige Hagenaar wil dat de clubleiding hem een toekomstbeeld zou schetsen waarin hij komend seizoen niet helemaal opnieuw zou moeten beginnen. Hij zou deze maand uitsluitsel geven, maar door de coronacrisis schuiven de club en de trainer de verlenging van het contract voor zich uit.”

De krant gaat verder: “Dat heeft twee redenen. Allereerst is pas duidelijk wat Feyenoord straks kan, als bekend is hoe het seizoen eindigt. Haalt de club groepsfase EL, dan is duidelijk wat er ongeveer te besteden is. En oorzaak twee: zoals gezegd beseft Feyenoord heel goed dat er in de wereld belangrijkere kwesties zijn dan het wel of niet aanblijven van een trainer.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!