FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft mooi transfernieuws voor de supporters’

Goed nieuws voor Feyenoord en de supporters. Er is komende zomer namelijk de ruimte voor enkele aankopen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

“Feyenoord puzzelt ondanks alle onzekerheden inmiddels aan een nieuw elftal. Technisch directeur Frank Arnesen weet dat hij opeens volop ruimte heeft in het salarisbudget omdat veel spelers met hoge jaarsalarissen verdwijnen. Niet alleen Botteghin en Van der Heijden, maar bijvoorbeeld ook de Peruaan Renato Tapia. Kenneth Vermeer en de Zweed Sam Larsson staan daar niet meer op. Zij vertrokken naar Los Angeles FC en Dalian Professional Football Club in China.”

Het is ook belangrijk dat technisch directeur Frank Arnesen zich op de toekomst richt, want oefenmeester Dick Advocaat wil alleen bijtekenen in De Kuip als hij ook volgend seizoen een goede selectie tot zijn beschikking krijgt. De Kleine Generaal wil de stijgende lijn namelijk wel kunnen doortrekken in Rotterdam-Zuid, anders heeft hij er geen zin in.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *