‘Feyenoord verrast en zorgt voor totale ommekeer’

Lang zag het ernaar uit dat Feyenoord aankomende zomer afscheid zou gaan nemen van de centrale verdediger Eric Botteghin maar volgens clubwatcher Martijn Krabbendam komt hij weer in aanmerking voor een nieuw contract.

Botteghin werd eerder dit seizoen nog bespot. Met het oog op de wens om door te selecteren leek zijn vertrek een zekerheidje. “Een paar maanden geleden waren ze wel blij dat het contract afliep en ze wat geld konden besparen en verder kijken”, beaamt de journalist van weekblad Voetbal International.

“Maar gezien de manier waarop Botteghin zich heeft gemanifesteerd de laatste maanden, kan ik me toch niet aan de indruk onttrekken dat Feyenoord overweegt om hem nog een jaar te houden. Hij is verdedigend opzicht een hele belangrijke speler, Advocaat is zeer tevreden over hem, hij ligt goed in de groep en heeft veel meegemaakt, dus ik denk het in dit geval een formaliteit is”, aldus Krabbendam.

De clubwatcher voegt toe: “Dat hoeft niet te betekenen dat hij dan ook basisspeler is, maar het is een goede speler om achter de hand te hebben.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!