‘Rampscenario dreigt zich te voltrekken voor Steven Berghuis’

Steven Berghuis de smaakmaker van Feyenoord heeft al een tijdje geleden aangekondigd graag deze zomer een transfer te maken naar een buitenlandse club. Het is alleen nog de vraag of dit nog wel gaat lukken?

Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam wijst erop dat de sterspelers van Ajax al moeten vrezen voor hun droomtransfers. “Voor bedragen waar Feyenoord alleen maar van kon dromen. Het paradepaardje van Feyenoord is Berghuis inderdaad”, stelt de journalist van weekblad Voetbal International. “Met zijn staat van diens en prestaties.”

Krabbendam vervolgt: “Dat maakt hem aantrekkelijk voor buitenlandse clubs, maar het probleem is dat buitenlandse clubs wel andere zaken aan hun hoofd hebben en niet denken aan het doen van megatransfers. Voor Feyenoord is dat misschien geen slechte zaak. Misschien kunnen ze Berghuis nog een jaar behouden.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!