FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt marktconforme prijs voor Steven Berghuis’

In de zomer verlengde Steven Berguis zijn contract bij Feyenoord. Er werden wel afspraken gemaakt tussen hem en de club. Zo zou hij in de zomer wegkunnen voor een marktconform bod. De coronacrisis gooit echter roet in het eten: misschien niet voor Berghuis, maar wél voor Feyenoord.

Waar de Rotterdammers namelijk eerder uit mochten kijken naar een transfersom van 15 miljoen euro of misschien wel meer, lijkt het nu een utopie dat er een partij op de proppen komt die dat bedrag over wil maken voor de vleugelspits. Het begrip ‘marktconform’ krijgt opeens een hele andere lading door de virusuitbraak.

Het zou dus zomaar eens zo kunnen zijn dat Feyenoord zijn sterspeler voor een ‘fooi’ moet verkopen. Biedt het geïnteresseerde AS Roma bijvoorbeeld 10 miljoen euro, dan zal de aanvaller ‘gewoon’ willen vertrekken.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *