FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-spits ziet oude club failliet gaan’

De coronacrisis raakt vele van ons en zo ook in de voetballerij. De meeste clubs worden gered door gestes van spelers en dergelijke maar niet iedereen is hiertoe bereid. MSK Zilina stelde eerder bij zijn spelers voor om afstand te doen van 80 procent van het salaris, maar zij weigerden daarmee akkoord te gaan. Het besluit heeft flinke gevolgen voor het voortbestaan van de club, want de Slowaken hebben een faillissement aangevraagd. Dat meldt De Telegraaf.

“In termen van eerlijkheid en loyaliteit naar de club, vindt Zilina de weigering van de spelers absoluut ongepast”, schreef de club op de clubwebsite. Robert Bozenik stapte in de winterstop nog voor enkele miljoenen over naar Feyenoord, waar hij in korte tijd een publiekslieveling werd.

Niet alleen heeft de club een faillissement aangevraagd, ook heeft het de contracten van de zeventien profvoetballers met de hoogste salarissen beëindigd. Zij kunnen de komende periode op zoek naar een nieuwe werkgever.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *