‘Steven Berghuis zorgt voor grote verrassing bij Feyenoord’

Vanwege de coronacrisis is de voetballerij hard geraakt. En dat kan de nodige consequenties gaan hebben. Het lijkt namelijk de transfermarkt ingrijpend te gaan veranderen.

De kans is groot dat clubs minder snel de portemonnee trekken voor spelers. Zo bestaat de angst dat Steven Berghuis niet meer vertrekt, maar Feyenoord-watcher Sinclair Bischop denkt dat het misschien wel andersom is. “Ik verwacht ook niet al te veel transfers deze zomer”, stelt de journalist van RTV Rijnmond.

“Neem bijvoorbeeld Steven Berghuis, die zou toch minder snel geneigd zijn een avontuur in het buitenland aan te gaan, want dan kan het financieel misschien wel aantrekkelijk zijn, maar door de coronacrisis zullen spelers toch ook liever thuis blijven”, aldus Bischop.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!