‘Feyenoord ‘not amused’ met aanpak van Ajax’

Ajax opperde gisteren om de hele competitie te stoppen maar de grote rivaal Feyenoord is daar niet blij mee. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

“Dat Ajax bij monde van directeur voetbalzaken Marc Overmars een avond voor de geplande gesprekken van gisteren al nadrukkelijk afstand nam van het scenario ‘Uitspelen na 30 juni’, wekte veel wrevel bij andere clubs. Algemeen directeur Edwin van der Sar diende er bij aanvang van de videocall dan ook op terug te komen.”

“De irritatie bij de andere clubs zat hem niet in het feit dat Overmars en Ajax een punt achter het seizoen willen zetten, want op dat punt is eigenlijk iedereen het wel met elkaar eens. Het feit dat Overmars zijn standpunt al voor de vergadering publiekelijk en met veel kracht uiteenzette, was volgens de andere clubs ‘bijzonder onverstandig’ omdat nog lang niet zeker is wat de gevolgen zijn van per direct stoppen.”

Die irritatie zit onder meer bij Feyenoord. “Algemeen directeur Mark Koevermans zei het te betreuren dat clubs tegen de afspraken in de laatste dagen hun particuliere mening al ventileerden in de media.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!