FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat legt transfereisen op tafel bij Feyenoord’

Het is op het moment erg onzeker in de wereld en ook in de voetballerij. Gaat er nog wel gevoetbald worden en wanneer? Laat staan met welke trainer en welke selectie.

Op dit moment ligt het voor de hand dat Dick Advocaat aanblijft als Feyenoord-trainer. De Hagenaar stelt daar wel eisen tegenover. Voetbal International schrijft: “Bovendien zal Dick Advocaat, als hij blijft, zich willen versterken. De bezetting van het middenveld is dun, na het aanstaande vertrek van Özyakup en Tapia, terwijl Yassin Ayoub Feyenoord afgelopen winter al verliet voor Panathinaikos.”

“In die linie heeft Advocaat vers bloed nodig, met misschien wel twee spelers, een aanvallende en een verdedigende middenvelder. Het is niet zeker dat Leroy Fer volgend jaar een heel seizoen alles zal kunnen spelen. Voorin zal Feyenoord zich moeten repareren”, aldus VI. Op de flanken zal Advocaat versterking willen, met misschien ook wel een nieuwe spits indien Nicolai Jörgensen vertrekt.

Dat laatste is allesbehalve zeker. “De kans dat Feyenoord Nicolai Jørgensen voor veel geld verkoopt, wordt ook steeds kleiner. De Deen heeft na twee zware blessures nooit meer zijn niveau gehaald van het kampioensjaar, waarna Newcastle United zelfs zeventien miljoen euro bood. Tegen nóg een jaar Jørgensen zal niemand bezwaar hebben, want alleen gokken op Bozenik is ook geen optie.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *