FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord vreest financiële problemen na UEFA-standpunt

De hele wereld zit op de dag op slot vanwege het coronavirus en ook de voetballerij wordt niet gespaard. Mark Koevermans de directeur van Feyenoord vreest zelfs voor financiele problemen bij zijn club. En dus is men bij Feyenoord onder de indruk van het dreigement van de UEFA.

“We hebben donderdag nog een brief gehad van de UEFA en ECA (European Club Association, red.) die het verzoek doen om de competitie af te maken, want anders zou dat consequenties kunnen hebben voor de Europese tickets”, vertelt Koevermans op de clubwebsite.

“Stel dat we de Europa League zouden missen, dan heeft dat enorme impact. Nu zijn alle inkomsten opgedroogd. We proberen dat wekelijks te monitoren. We komen dit seizoen niet in de financiële problemen, maar richting volgend seizoen is dat nog een vraagteken”, waarschuwt de Feyenoord-directeur.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *