FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord lijkt gigantische slag te slaan door coronacrisis’

Volgens het medium Voetbal International is de kans groot dat spelers als Steven Berghuis, Orkun Kokcu en Ridgeciano Haps volgend seizoen nog gewoon bij Feyenoord spelen. Dit heeft te maken met de coronacrisis.

Het medium schrijft: “Vooral voor Kökcü is er veel belangstelling, van Arsenal en Chelsea tot beide clubs uit Sevilla en Valencia. De middenvelder heeft nog een contract tot 2023. Zijn waarde wordt geschat op zo’n veertien miljoen euro volgens de goed geïnformeerde site Transfermarkt, maar te verwachten valt dat de huidige coronacrisis invloed zal hebben op een eventuele transfer.”

Feyenoord geeft de voorkeur aan een langer verblijf om Kökcü pas te verkopen zodra de transfermarkt weer hersteld is. Over Berghuis schrijft VI: “Berghuis heeft in zijn nieuwe contract een clausule laten opnemen dat Feyenoord zal meewerken bij een marktconform bod. Nu is het afwachten of en wanneer de window op gang komt en of clubs daarna gelijk bereid zijn miljoenen te investeren.”

“Iedereen bij Feyenoord hoopt dat Berghuis nog een jaar langer in De Kuip speelt. Datzelfde geldt ook voor Ridgeciano Haps, voor wie afgelopen zomer al heel veel belangstelling bestond”, zo besluit het weekblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *