FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Georginio Wijnaldum dreigt Liverpool met een schoktransfer’

Liverpool heeft de beslissing genomen om het in 2021 aflopende contract van Georginio Wijnaldum voorlopig niet te verlengen. Voor de Oranje-middenvelder is dit wellicht een reden om verder te gaan kijken.

Het Spaanse medium Don Balón linkt Wijnaldum voorzichtig aan clubs als FC Barcelona, Arsenal, Manchester United en Bayern München. Maar op dit moment zou Tottenham Hotspur nog het meest geïnteresseerd zijn. Er is echter één probleem: de Oranje-international ziet het niet zitten om onder José Mourinho te voetballen.

Wijnaldum vindt het Tottenham van Mourinho totáál niet geschikt als potentiële vervolgstap. De oud-speler van Feyenoord en PSV hoopt dat Liverpool snel van mening switcht en toch voor een contractverlenging kiest. Toch speelt in zijn achterhoofd ook wel degelijk het idee van een grote transfer.

Sterker nog: mogelijk maakt Wijnaldum voor de tweede keer in zijn carrière een uiterst beladen transfer. De 29-jarige middenvelder zou het wel zien zitten om Liverpool te verruilen voor Manchester United. Het project op Old Trafford zou wel op zijn goedkeuring kunnen rekenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *