FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AZ, Ajax en PSV verbijsterd door opstelling van Feyenoord’

Journalist Valentijn Driessen heeft in het programma Veronica Inside hard uitgehaald naar Feyenoord. De Rotterdammers leken in eerste instantie solidair te zijn met clubs als AZ, Ajax en PSV, maar de publieke statements van Marc Overmars schoten de Rotterdammers in het verkeerde keelgat.

“Ajax heeft AZ en PSV gebeld: sorry, Overmars heeft iets geroepen in de krant en dat komt er morgen (donderdag, red.) in. Daar waren ze niet blij mee, want ze zouden met zijn allen optrekken”, reageert de journalist van De Telegraaf. Feyenoord bleek ‘not amused’, zo bleek tijdens de volgende praatsessie.

“Feyenoord logt gewoon niet in! Marc Koevermans (de algemeen directeur, red.) laat niets van zich horen. Meneer is op zijn teentjes getrapt, omdat hij gepasseerd is”, aldus Driessen. “Ineens volgen ze een totaal andere koers en willen ze wachten tot dinsdag om een beslissing te nemen. Feyenoord is de zieligste van allemaal.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *