FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord-directeur verbaast met actie na interview Overmars’

De topclubs Ajax. Feyenoord, PSV en AZ zouden samen bekend gaan maken dat ze de competitie niet willen hervatten. Echter Ajax-directeur Marc Overmars praatte voor zijn beurt waardoor hij kwaad bloed heeft gezet bij Feyenoord-directeur Mark Koevermans.

Valentijn Driessen onthult op maandag in zijn column in De Telegraaf: “Overmars liep tegen de afspraken in voor de troepen uit – Ajax, PSV, Feyenoord en AZ zouden samen bekendmaken te willen stoppen met de Eredivisie – en daardoor is de Feyenoord-directeur dusdanig op z’n teentjes getrapt dat hij zich niet meer liet horen in het onderlinge overleg tussen de topclubs en afzegde voor de call met de KNVB en alle Eredivisie-clubs.”

De televisiepersoonlijkheid vervolgt: “Tevens verliet Koevermans de appgroep van de 18 Eredivisie-directeuren, die in het leven was geroepen door ECV-directeur Mattijs Manders. Maar het ergste: hij gooide z’n principes overboord en koos ineens niet voor stoppen, maar wachten met een beslissing over de Eredivisie. Over principieel leiderschap gesproken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *